در این مقاله قصد داریم که کفش طبی را به شما معرفی کنیم و تعدادی از تفاوت های بارز آن را با کفش معمولی مورد بررسی و صحبت قرار دهیم. کفش معمولی را همه تجربه استفاده و خرید آن را بار ها داشته ایم؛ حتی چند جفت از آن ها را در جا کفشی خانه خود داریم. اما تفاوت کفش طبی و کفش معمولی در چیس و چطور می توانیم یک کفش طبی مناسب انتخاب کنیم؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا تمامی نکاتی که راجع به کفش طبی وجود دارد را با هم مرور کنیم. پس با بونتی همراه باشید.
کفش طبی چیست ؟
کفش طبی به زبان ساده یک ابزار سلامتی است که باعث پیشگیری از بروز بیماری های استخوانی در کف پا یا در کمر و ستون فقرات می شود. افرادی که به دلیل اینکه زمان زیادی را به صورت ایستاده گذرانده اند ممکن است به مشکلاتی از قبیل دیسک کمر یا درد استخوان پا دچار شده باشند، نمی توانند به راحتی از کفش های معمولی استفاده کنند. چراکه به پا و کمر آن ها فشار وارد می شود و احساس درد و ناراحتی می کنند.
به این دلیل، این دسته از افراد به سراغ کفش طبی می روند که در درجه اول به این عارضه ها دچار نشوند و اگر هم تا کنون دچار شده اند با استفاده از کفش طبی بتوانند تا حد زیادی این مشکل را درمان کنند. کفش طبی زیر نظر متخصصانی نظیر مهندسان ارتوپد و پزشکان با تجربه ساخته می شود و برای مصرف کننده آن بهینه می شود تا با فرم پایی که دچار مشکل شده تطبیق داده شده باشد تا بتواند از پا مراقبت کند.
کفش های معمولی یا کفش های غیر طبی، در انواع مختلف در طیف قیمتی بسیار متنوع ساخته و عرضه می شود. همچنین اینکه محدودیتی در تنوع مدل آن ها هم وجود ندارد! شما میتوانید از کفش های ورزشی معمولی که طبی نیستند، بلکه می توان گفت از کمترین استاندارد ها برای مراقب از سلامت پا بهره می برند و هنگام ورزش و فعالیت بیشترین آسیب و فشار را به پا و استخوان های بدن وارد می کنند در سطح شهر پیدا کنید تا کفش های رسمی و اداری.
ویژگی های کفش طبی
- به راه رفتن عادی شما کمک می کند.
- پاشنه محکمی دارند.
- در قالب ها و شکل های متنوع ولی استاندارد موجود هستند تا شما بتوانید کفش مناسب پای خودتان را انتخاب کنید.
افرادی که فرم پایشان از حالت عادی خارج شده یا به اصطلاح دفرمه شده در راه رفتن در حالت عادی دچار مشکل هستند. کفش های طبی به این افراد کمک می کند بتوانند مانند گذشته بدون سختی یا دردسر قدم از قدم بردارند و کار های روزمره شان را انجام دهند.
برای کسانی که دچار مشکلات استخوانی در ناحیه ستون فقرات و کمر هستند، از پاشنه پا به صورت مستقیم فشار زیادی به این قسمت های بدن وارد می شود بنابراین چنین کفش هایی این قابلیت را دارد که درصد زیادی از فشار وارده را به خود جذب کند و اجازه ندهد که فشار به این نقاط بیش از اندازه وارد شود که باعث بروز درد و ناراحتی شود. این قابلیت در کفش های معمولی یا غیر طبی وجود ندارد و شخص به صورت مستمر ممکن است احساس درد را در نقاط مختلف بدنش احساس کند.
کفش طبی از قالب های مختلفی ساخته می شود و تنوع قالب آن از کفش های عادی بیشتر است. چرا که باید متناسب با عرض و فرم های مختلف پاهای آسیب دیده یا متفاوت موجود باشد و برای همه این افراد قابل تهیه و استفاده باشد. همچنین اینکه برای کاربرد های مختلف مانند ورزش، استفاده روزمره یا برای مناسبات رسمی که از کفش های مختلفی استفاده می کنیم قابل تهیه و استفاده باشد.
ویژگی های کفش طبی
کفش طبی ویژگی های متمایزی از یک کفش عادی یا غیر طبی دارد. برای تشخیص یک کفش طبی با کیفیت بهتر است که به نکاتی دقت داشته باشیم که در زیر به اختصار به آن ها پرداخته ایم:
۱- وزن کفش باید سبک باشد.
۲- اندازه کفش باید دقیقا با اندازه پای شما یکسان باشد.
۳- کفی کفش باید قابل تعویض باشد.
۴- بین ۱.۵ تا ۴ سانتی متر پاشنه داشته باشد.
۵- کفی مناسب پا
جمع بندی
کفش طبی، یک کفش متفاوت با دارا بودن ملاحظات مهندسی پزشکی است که زیر نظر متخصصان خاصی ساخته می شود. ویژگی هایی که کفش طبی دارد را در کفش های معمولی نمی توانید پیدا کنید و کفش طبی به سلامت پای شما بیشتر اهمیت می دهد و بیشتر از پای شما مراقبت می کند. برای اینکه بهتر بتوانید یک کفش طبی را برای خود انتخاب کنید پیشنهاد می کنیم به مقاله راهنمای خرید کفش طبی سری بزنید و اطلاعات لازم را کسب کنید.